Blog

Těstoviny s aljašskou treskou, bazalkou a česnekem

Těstoviny s aljašskou treskou, bazalkou a česnekem

Ingredience:

  • 80 g semolinových těstovin 
  • 100 g aljašské tresky 
  • 50 g pórku
  • 20 g parmezánu 
  • 1 lžíce olivového oleje
  • čerstvá bazalka
  • česnek 
  • sůl a pepř

Postup

Těstoviny uvaříme dle návodu a po uvaření zakápneme olivovým olejem. Mezitím si připravíme na rozpálené pánvi filet z tresky, kterou jemně dochutíme solí a pepřem, opečeme 1–2 minuty z každé strany. Pak přidáme a zlehka orestujeme nakrájený pórek. Nakonec přimícháme protlačený česnek a nasekanou bazalku dle chuti. Vše promícháme s těstovinami a posypeme sýrem.

#zdravesnutrendem